Kiedy iOS 14.5 najprawdopodobniej będzie można pobrać

iOS 14.5 i powiązane z nim aktualizacje dla iPadOS, macOS, watchOS i tvOS zostaną wkrótce udostępnione, dając możliwość odblokowania iPhone’a za pomocą zegarka Apple Watch, obsługę AirTag, obsługę dual-SIM 5G, ulepszenia Siri, aktualizacje dla Podcastów, Map i Wiadomości oraz wiele więcej.

Kiedy iOS 14.5

iOS 14.5


W ramach swojej kwietniowej konferencji „Spring Loaded”, Apple ujawnił, że iOS 14.5 i inne aktualizacje będą dostępne „od przyszłego tygodnia„, co oznacza, że możemy spodziewać się ich debiutu gdzieś między 26 kwietnia i 30 kwietnia.

Apple poinformował również deweloperów, że wszystkie aplikacje muszą być zbudowane przy użyciu iOS 14 SDK i spełniać wymagania App Tracking Transparency od poniedziałku, 26 kwietnia, co sugeruje, że możemy zobaczyć wydanie nowych aktualizacji systemu operacyjnego w tym dniu.

Aktualizacje iOS mają tendencję do wychodzenia około 10:00 czasu pacyficznego, więc naszym najlepszym przypuszczeniem jest to, że iOS 14.5 i związane z nim aktualizacje zostaną wydane w tym czasie w poniedziałek, 26 kwietnia.

Chociaż nie ma gwarancji, że Apple będzie trzymać się jego zwykłego harmonogramu wydania, to wydaje się być dość rozsądne przypuszczenie, więc zebraliśmy tę listę odpowiadających czasach na całym świecie:

  • Honolulu, Hawaje – 7:00 czasu środkowoeuropejskiego (HST)
  • Anchorage, Alaska – godz. 9:00 AKDT
  • Cupertino, Kalifornia – 10:00 PDT
  • Phoenix, Arizona – 10:00 MST
  • Vancouver, Kanada – 10:00 PDT
  • Denver, Kolorado – 11:00 MDT
  • Dallas, Teksas – 12:00 w południe CDT
  • Nowy Jork, Nowy Jork – 1:00 p.m. EDT
  • Toronto, Kanada – 1:00 p.m. EDT
  • Halifax, Kanada – 14:00 ADT
  • Rio de Janeiro, Brazylia – 14:00 BRT
  • Londyn, Zjednoczone Królestwo – 18:00 czasu środkowoeuropejskiego (BST)
  • Berlin, Niemcy – 19:00 CEST
  • Paryż, Francja – 19:00 CEST
  • Kapsztad, Republika Południowej Afryki – 19:00 SAST
  • Moskwa, Rosja – 20:00 MSK
  • Helsinki, Finlandia – 20:00 EEST
  • Stambuł, Turcja – 20:00 TRT
  • Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie – godz. 21:00 GST
  • Delhi, Indie – godz. 22:30 IST
  • Dżakarta, Indonezja – 12:00 WIB następnego dnia
  • Szanghaj, Chiny – godz. 1:00 CST następnego dnia
  • Singapur – godz. 1:00 SGT następnego dnia
  • Perth, Australia – godz. 1:00 AWST następnego dnia
  • Hongkong – godz. 1:00 HKT dnia następnego
  • Seul, Korea Południowa – godz. 2:00 KST dnia następnego
  • Tokio, Japonia – godz. 2:00 JST dnia następnego
  • Adelajda, Australia – godz. 2:30 ACST dnia następnego
  • Sydney, Australia – 3:00 AEST następnego dnia
  • Auckland, Nowa Zelandia – 5:00 NZST następnego dnia

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *