iPhone12 już 13 października ?

Oczekuje się, że Apple zaprezentuje nową linię iPhone’ów 12, a także pojawią się pogłoski o produktach, takich jak AirTags, Stron Apple Events umożliwia oglądanie wydarzenia na żywo na komputerze Mac, telefonie iPhone, iPadzie, komputerze PC lub dowolnym innym urządzeniu z przeglądarką internetową. Witryna Apple Events działa w Safari, Chrome, Firefox i innych głównych przeglądarkach. Po prostu przejdź do www.apple.com/apple-events/ za pomocą przeglądarki internetowej w odpowiednim czasie do oglądania. Możesz teraz odwiedzić tę witrynę, aby dodać przypomnienie o wydarzeniu do swojego kalendarza. Youtube Apple planuje również transmitować wydarzenie na żywo w YouTube, co jest prawdopodobnie najłatwiejszym i najbardziej wydajnym sposobem oglądania, ponieważ transmisję na żywo z YouTube można oglądać na każdej platformie, na której jest dostępny YouTube, czyli prawie na wszystkich platformach, od smartfonów i tabletów po konsole. i telewizory smart. Firma Apple opublikowała już miejsce na wydarzenie 13 października w YouTube i możesz je teraz odwiedzić, aby ustawić przypomnienie o wydarzeniu za pośrednictwem YouTube. Dotyczy to ‌Apple TV‌, iPhone’ów, iPadów, komputerów Mac i niektórych telewizorów Smart TV. Jeśli masz aplikację Apple TV, prawdopodobnie najłatwiejszym sposobem na oglądanie wydarzenia na żywo jest aplikacja Apple TV. Strefy czasowe wydarzeń Konferencja Apple odbędzie się o godzinie 10:00 czasu pacyficznego, podobnie jak większość takich przedstawień. Godziny wydarzeń w innych strefach czasowych są wymienione poniżej, Honolulu, Hawaje – 7:00 HAST Anchorage, Alaska – 9:00 czasu AKDT Cupertino, Kalifornia – 10:00 PDT Phoenix, Arizona – 10:00 czasu MST Vancouver, Kanada – 10:00 czasu PDT Denver, Kolorado – 11:00 MDT Dallas, Teksas – 12:00 CDT Nowy Jork, Nowy Jork – 13:00 EDT Toronto, Kanada – 13:00 EDT Halifax, Kanada – 14:00 ADT Rio de Janeiro, Brazylia – 14:00 BRT Londyn, Wielka Brytania – 18:00 BST Berlin, Niemcy – 19:00 CEST Paryż, Francja – 19:00 CEST Kapsztad, RPA – 19:00 SAST Moskwa, Rosja – 20:00 MSK Helsinki, Finlandia – 20:00 EEST Stambuł, Turcja – 20:00 TRT Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie – 21:00 GST Delhi, Indie – 22:30 IST Dżakarta, Indonezja – 12:00 WIB następnego dnia Szanghaj, Chiny – 1:00 czasu CST następnego dnia Singapur – 1:00 SGT następnego dnia Perth, Australia – 1:00 czasu wschodniego następnego dnia Hong Kong – 1:00 HKT następnego dnia Seul, Korea Południowa – następnego dnia o 2:00 czasu koreańskiego (KST) Tokio, Japonia – następnego dnia o godzinie 2:00 czasu JST Adelaide, Australia – 3:30 rano ACDT następnego dnia Sydney, Australia – 4:00 AEDT następnego dnia

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *